Csibe Bölcsőde

Köszöntünk a Csibe Bölcsőde honlapján. Itt mindent megtalálsz ami a bölcsődénkkel kapcsolatos. Kellemes és hasznos időtöltést kívánunk.

Az Én napirendem

Én a Csibe bölcsődébe járok a dolgozóba.
Reggel 6-18 óráig vannak velem a gondozónénik.
A bölcsődébe akkor is jöhetek, ha későn ébredek fel, de ha éppen reggeliznek 8 órakor a többiek, megvárom őket, és utána bemehetek a csoportszobába. Ilyenkor anya otthon megreggeliztet.
Az a jó a bölcsiben, hogy azzal játszom, amivel akarok. Sok érdekes dolgot próbálhatok ki: gyurmázhatok, beledughatom az ujjam a festékbe és maszatolhatok vele, egyedül ragaszthatok mindenféle magokat. Hamar telik az idő, már jön is a tízórai, finom turmixot, vagy gyümölcslevel iszunk.
Sokat vagyunk a levegőn, próbálunk egyedül öltözködni, ami nem mindig sikerül, de a gondozónénink mindig segít nekünk.
Nagyot szaladgálunk a kertben, motorozunk, és nagyon megéhezünk. Az ebéd főzelék szokott lenni, meg hús, sajt, tojás, gyümölcs, meg minden olyasmi, amire szükségünk van. Akinek tudják a szakácsnénik, hogy betegsége van és nem ehet meg mindent, annak külön főznek, hogy ne legyen beteg.
Ebéd után már nagyon kifáradunk, hamar elalszunk. Amikor jó idő van, az udvaron szoktunk aludni a jó levegőn, ha már pihentünk, rendbe hozzuk magunkat a fürdőszobában.
A gondozónénik megterítik az asztalt, amiben mi is szoktunk segíteni nekik. Az uzsonna is nagyon finom, felvágott, pástétom, uborka, paprika, paradicsom, hagyma. Mind-mind olyan dolog, amire szükségünk van ahhoz, hogy egészségesek legyünk.
Uzsonna után játszunk addig, amíg anya, vagy apa értünk jön. Napközben, ha rosszul érzem magam, lázas vagyok, a gondozónénim telefonál az anyukámnak, hiszen ilyenkor azt szeretném, hogy anyukám dajkáljon engem és vigyen el a doktornénihez.
Minden este én készítem ki a ruhámat, azt amit fel szeretnék venni, minden nap tisztát és illatosat.
Az is jó dolog, ha a cipőm nem nyomja a lábamat, és könnyen fel tudom magam is venni.
Anyukámék mindig eljönnek a szülőértekezletre, mert ott sok tanácsot kapnak, hogy miben tudnak nekem segíteni.
Jó itt a bölcsiben!Weblap látogatottság számláló:

Mai: 42
Tegnapi: 10
Heti: 162
Havi: 180
Össz.: 200 319

Látogatottság növelés
Oldal: Az Én napirendem
Csibe Bölcsőde - © 2008 - 2019 - csibebolcsode.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen weblap készítő egyszerű. Weboldalak létrehozására: Ingyen weblap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »